Alle indenfor landbrugsbranchen kender BREDAL for deres kalk- og handelsgødningsspredere af høj kvalitet.
De kendetegnes bl.a. ved brugervenlig betjening, billig drift og robust konstruktion.
Kigger man lidt ind i produktkataloget, opdager man imidlertid en række unikke features som integreret kile- og kantspredning, sektionskontrol, tilt-sensorer, ISOBUS, computerstyring, GPS, automatisk styring af doseringer efter gødnings- eller satellitkort.
Alt sammen eksempler på, at BREDAL følger med tidens behov og er med til at sætte nye standarder indenfor deres segment. 

Vi er en af Danmarks absolut største Bredal-forhandlere og har stort set altid maskiner på lager, så du kan få din kalk- eller gødningsspreder leveret med kort varsel. 

Kontakt os, når du vil have en spreder, der matcher dine behov!

Bredal K165XE – når du har brug for nøjagtig tildeling og effektiv kapacitet.

Den nye Bredal K-XE-serie har en enorm arbejdsbredde. Med arbejdsbredder op til 30 meter under kalkspredning og hele 48 meter med handelsgødning, kan man hurtigt komme over markerne. En af hemmelighederne bag kapaciteten er et unikt spredeværk der foldes ud og med spredetallerknerne placeret seks meter fra hinanden fordobles spredningen af kalk til 30 meter K-XE-sprederne har fuld integreret kile- og kantspredning samt sektionskontrol med op til 12 sektioner.
Sammen med en tilt-sensor, som justerer tildelingen i ujævnt terræn, er det med til at sikre præcision i spredningen. Alt sammen styres af den seneste generation af Bredals ISO BUS-computer og traktorens GPS.

Tildelingen kan ske efter variable gødningskort eller satellitkort.

Vi har allerede solgt flere af de store Bredal K165XE-spredere, så ring hvis du vil have alle detaljer.


K-Serie - Kalk- og gødningspreder

K-sprederne er yderst fleksible og kan anvendes til spredning af en række forksællige materialer herunder:

- Jordbrugskalk
- Hansdelgødning
- Sand (Topdressing)
- Kompost
- Aske
- Pulvermaterialer (monteret med spredesnegl)
- Og flere andre typer materialer

K40, K45, K65 og K 85, leveres som enkelt akslede, K105 og K115 leveres standart med enkelt aksel, men kan også leveres med boogie. K135 og K165 leveres kun med boogie.

i K-serien er der 8 forskellige modeller fra 2500 og op til 19.444 liter

Med de mange forskellige størrelser, udstyr og muligheder, er der altid en vogn der passer til det enkelte job

Udstyr til K-serie

Bredal tilbyder flere forskællige typer udstyr til K-serien

Sidebånd
Sidebåndet kan monteres på alle Bredal K-spredere. Systemet kan anvendes sammen med en Bredal vogn med motordrevet dosering og ved hjælp af oliemotor på en vogn med kørsels-drevet dosering.

Sandbånd
Systemet kan anvendes umiddelbart sammen med Bredal vogn med moterdrevet dosering og ved hjælp af en oliemotor på en vogn med kørselsdrevet dosering.

Turf Dresseren
Bredal Turf dresseren er specielt udviklet til at vedligeholde golfbaner, parker og sportspladser o.lign.

Sand/salt spreder
Du kan også bruge din Turf dresser om vinteren. med et sand/salt sæt til din spredevogn.

F-serie

Breda's- F-serie er en række robuste gødningssprederer til moderne landbrug. de fås både som lifthængte og bugserede.

Bredal F2 er en enkel, robust, lifthængt gødningsspreder med standard mekanisk kørselsafhængig dosering uden nogen form for elektronik.
Arbejdsbredder fra 12 - 36 m og med rumindhold fra 1.500 til 4000 liter.

Bredal F4 er ISOBUS styret med sektions-kontrol kilespredning og mulighed for gradueret tildeling.
F4 fås med rumindhold fra 1500 til 4000 liter.
F4'eren er standard med vejceller og tiltsensor, der regulerer doseringen i kuperet terræn. Læs Bredal F4 brochuren - klik her

Bredal F8 og F10 trailerspredere. de er ISOBUS-styrede og udviklet til at imødekomme de forskællige krav til gradueret gødskning, skelspredning, kilespredning, restbredderspredning og automatisk start og stop i forageren.

SG-Serie

BREDAL´s SG serie er sand- og saltspredere, der også giver mulighed for spredning af bl.a. topdressing, kompost, kalk og handels-gødning i op til 10 meters arbejdsbredde. De leveres både som lifthængte og i trailerversioner.

SG´serien leveres som standard med manuel indstilling af hastigheden på spredetallerkener og båndhastighed, men kan leveres med en TeeJet 500 computer for fuld kontrol af sprederen fra førersædet.

Liftmodellerne af SG’serien leveres med beholderstørrelser fra 500 til 2.000 liter i enten en malet eller rustfri udgave.

Trailermodellerne fås med beholderstørrelser fra 4.000 til 6.500 liter.