Fendt traktor 1000 Vario på mark - TBS

Fendt 1000 Vario – Stor, stærk, unik - 396 – 517 hk

Fendt 1000 Vario er berømt. Lige siden den blev lanceret, har denne komplette traktor tiltrukket sig opmærksomhed som noget af det ypperste indenfor traktorteknologi og funktionalitet. Fendt 1000 Vario har høstet talrige priser i hele verden, men vigtigst af alt høster den også anerkendelse hos vores kunder for dens kompromisløse evner i marken. Rå muskelstyrke, intelligent ballast og dæktryksregulering, variabelt firehjulstræk Vario Drive, smidighed og utrolig komfort. Sæt dig godt til rette i Fendts super-komfortsæde, Evolution dynamic med luftaffjedring og aktiv klimastyring her hos os og bliv begejstret.

Fendt 900 Vario – Klassens populære dreng - 275 – 396 hk

Siden 1995 har Fendt 900 Vario været populær hos store landbrug og maskinstationer takket være en komplet kombination af arbejdskraft og komfort.

Nu har Fendt lanceret en helt ny 900-serie. Det er ikke bare en lille opdatering. Det er heller ikke en 1000'er i mindre skala. Det er en helt ny traktor med masser af nyudviklet teknologi, der uden tvivl vil tilfredsstille de mest krævende chauffører.Fendt traktor 800 Vario på mark - TBS

Fendt 800 Vario – Køreglæde er standardudstyr - 226 – 287 hk

Fendt 800 Vario vinder med sin kompakthed, fleksibilitet og ydeevne. Med dynamisk respons og et højt drejningsmoment byder den dig på en livlig køreoplevelse med op til 60 km/h, hvor lovgivningen tillader det. Samtidig sikrer intelligent motorteknologi et lavt forbrug af både brændstof og AdBlue®. Med op til 287 hk er Fendt 800 Vario en unik stortraktor til de fleste landmænd.  Den er effektiv i marken og fremragende til transportarbejde, for med Fendt Stability Control (FSC) føler du dig altid sikker, når du kører. Chassisets design giver simpelthen den bedste kørekomfort og en optimal ergonomi.

Se den her hos os og book en testkørsel hjemme hos dig selv.

Fendt traktor 700 Vario på mark - TBS

Fendt 700 Vario – Hvis du er perfektionist - 144 – 237 hk

For nogle er det ikke nok bare at være god. De søger perfektion. Fendt har gjort sig ekstra umage for at gøre dit daglige traktorarbejde helt perfekt med Fendt 700 Vario. Det er en hel igennem optimal traktor i mellemklassen med styrke og manøvredygtighed, præcision, driftssikkerhed, funktionalitet og komfort.

Fendt 700 Vario kan klare mange opgaver. Få glæde af en løftekapacitet på ca. 10 tons og hydraulik fra en 109 l/min. Loadsensing-pumpe (152 l/min. eller 193 l/min. er option) – alt sammen under komplet kontrol via en Varioterminal 7” og 10,4” i smartphonelook med betjening på touchskærm og med taster.


Fendt traktor 500 vario på græs mark - TBS

Fendt 500 Vario – Din fleksible allround-traktor - 124 – 163 hk

Din hverdag byder sikkert på mange forskellige opgaver. Fendt 500 Vario har, hvad der skal til for at hjælpe dig med at løse dem. Traktoren er brugervenlig og nem at køre. Takket være dens Vario-transmission har du masser af motorkraft ved enhver hastighed fra 0,02 km/h til 50 km/h, så arbejdet glider nemt.

Desuden byder den smidige traktor på enestående udsyn og rummelighed. Dens design er så kompakt og smalt, at du virkelig har udsyn til det hele – uanset om det er den yderste kant af riven, den øverste halmballe på frontlæsseren eller det næste sprøjtespor. Panoramaforruden med dens let buede overkant sikrer fuldt overblik.

Fendt traktor 300 Vario på mark - TBS

Fendt 300 Vario – En lille Fendt med stort udstyrsniveau - 113 – 152 hk

De fleste landmænd forbinder Fendt med store, potente traktorer. Det er synd, for Fendts små- og mellemklassetraktorer er også unikke og topmoderne traktorer, der løser arbejdsopgaverne hurtigt og effektivt. Fendt 300 Vario er ingen undtagelse, hvilket bl.a. bevises af, at den i 2015 blev kåret som ”Machine of the Year" i klassen "Traktorer under 150 hk".

Fendt 300 Vario fås fra 113 - 152 hk i tre udstyrsvarianter: Power, Profi og ProfiPlus- De har hver deres fortrin, som vores sælgere gerne vil gennemgå sammen med dig, så du får den optimale traktor til netop dit behov. 


Fendt traktor 200 Vario på vej - TBS

Fendt 200 V/F/P Vario – Store traktorer med små kroppe. - 72 – 101 hk

De smalsporede Fendt 200 V/F/P Vario blev oprindeligt udviklede med arbejde i vingårde og frugtplantager for øje. Siden fik kommuner og den grønne plejesektor øje på, hvor mange muligheder en ”rigtig” traktor giver dem. Fendt har løbende udviklet 200-serien og hele tiden sat nye standarder for klassen. Det blev senest bekræftet med Fendt 211 V Vario’s kåring til Tractor Of The Year 2018 – i kategorien ’Specialtraktorer’.

Fendt Vario er en brugervelig, komfortabel og effektiv traktor i frugtplantager, på planteskoler, til landskabspleje og kommunale opgaver. Kom ind og lad os finde den rigtige model til dig.

FendtONE - digitalt univers og betjeningskoncept

FendtONE er et unikt eksempel på, at visioner kan blive til virkelighed.
FendtONE er også en arbejdsplads med fokus på ergonomi, enkel drift af traktoren og integration af Fendt Smart Farming-løsninger – på mange måder en optimering af hele arbejdsprocessen.
Med FendtONE sikres et intelligent samspil mellem den digitale FendtONE platform og den fysiske førerplads med dens terminaler og betjeninger, så chaufføren kan udføre det daglige arbejde nøjagtigt og ressourceeffektivt.

Læs mere om de mange funktioner og fordele ved FendtONE.


TBS tilbyder også specialbyggede Fendt traktorer til skovbrug

 

Læs mere her