I Askildrup Agro sælger, servicerer og reparerer vi landbrugsmaskiner til den professionelle landmand, entreprenør og maskinstation. Vores hovedmærke er Fendt Full-Line, men vi sælger også en lang række andre kvalitetsmærker, så vi kan imødekomme kundernes behov for effektive redskabsløsninger.

I Askildrup finder du også vores butik med småmaskiner, redskaber, beklædning og alt det, man har brug for til grønne opgaver. Vi har fokus på kvalitetsprodukter med høj brugsværdi og lang levetid – og så kender vi vores produkter, så du kan trygt spørge om råd, hvis du er i tvivl om modelvalg osv.

Vi har altid satset på at være kundernes foretrukne servicepartner. Det er en af hjørnestenene i vores virksomhed, så uanset om du kommer på værkstedet eller får besøg af en af vores servicebiler, møder du veluddannede og kompetente serviceeksperter. Det samme gør sig gældende på vores reservedelslager. Teamet der kan med garanti finde den ”stump”, du lige står og mangler.

Askildrup Agro indgår som en af 4 afdelinger i TBS, der sælger og servicerer Fendt Full-Line i det meste af Jylland. Den daglige ledelse i Askildrup varetages af medejer Flemming Rasmussen.

Kig ind eller ring 81 11 71 00 hvis vi kan gøre noget for dig