Optimal maskinøkonomi er også et spørgsmål om at vælge den rigtige finansieringsløsning. Vi tilbyder vores kunder fleksible og konkurrencedygtige finansieringsløsninger af Fendt Full-Line i samarbejde med AGCO-finans. De kender maskinerne, de kender deres brugtværdi, og de kender os, så der er ikke mange ubekendte faktorer for dem i beregningerne. Det kan ofte ses i form af attraktive finansieringstilbud.

Uanset om du foretrækker en købskontrakt, en leasingaftale eller måske vil undersøge muligheden for operationel leasing, vil vi gerne sikre dig et attraktivt tilbud, når du køber nyt eller brugt her hos os.

Med finansiel leasing binder du ikke din kapital i maskiner, så du har mere spillerum til at investere i den primære drift. Vi kan udarbejde tilbud, hvor udbetaling, løbetid og restbetaling tilpasses din likviditetsprofil og maskinernes levetid – og vi kan gøre det, mens vi handler, så du ikke skal bruge unødvendigt tid på papirarbejdet og ekstra møder. Du kan lease både nye og brugte maskiner og redskaber.