Fendt Slicer

Perfekt foder kan kun høstes af gennemtænkte redskaber. Fendt Slicer-skiveslåmaskinerne løser opgaverne og tager hvert et strå – rent, hurtigt og med minimale vedligeholdelsesomkostninger.

Fendt Twister

Med Fendt Twister-vendere får du hurtig og ren tørring af græsset. Alle Fendt Twistere har en stor, firkantet ramme. Den er fundamentet for en række unikke features.


Fendt Former

Med en arbejdsbredde på op til 14 m. er Fendt Former med driftssikker og innovativ teknologi et logisk valg, når du vælger rive.

Fendt Lotus

De unikke Fendt Performance tænder gør Fendt Lotus til en af ​​de mest effektive vendere. Det skyldes primært det unikke design af Fendt Performance-tænderne og deres geometriske placering.


Fendt Tigo

Højeste foderkvalitet. Bedste udnyttelse af lastvolumen. Hurtig tømning. Kombivognene Fendt Tigo PR og XR vil opfylde dine ønsker.


Fendt Rotana med fast kammer

Fendt Rotana kombipresseren er en effektiv løsning til alle, der skal have bjærget deres græsensilage under optimale vilkår.

Fendt Rotana variabelt kammer

Højkomprimeret presning, præcis snitning og pålidelig pakning, kombineret for at producere perfekt ensilage af højkvalitets-foder, som giver sunde dyr.


Fendt rollector

Fendt Rollector er designet til rundballer. De enkle indpakkere arbejder med høj driftssikkerhed og er nemme at arbejde med.