Service

Vi har et stort team af Fendt servicespecialister De er en del af Danmarks måske største team af Fendt-specialister, som med udgangspunkt fra TBS-serviceværksteder i Starup, Holstebro, Askildrup ved Randers og Suldrup syd for Ålborg løser kundernes akutte traktor- og maskinproblemer eller planlagte serviceopgaver. Serviceopgaverne ledes af lokale værkførere, der sikrer, at kunderne får hurtig og kompetent service. Vores mange servicevogne virker som rullende værksteder. De er fuldt udrustede med de nødvendige analyseværktøjer og medbringer et udvalg af reservedele, så de kan udføre mange reparationer ude hos kunderne. Det sparer tid og penge.

Reservedele skal der til
Vi ser det som vores fornemmeste opgave at undgå driftsstop gennem grundig, forebyggende service. Men med tiden bliver komponenter slidt og skal skiftes. Vi har et stort reservedelslager ved alle 4 centrale værksteder og lægger derudover hylder til et ekstra AGCO-lager af kritiske Fendt-dele i Starup, så vi kan stort set altid hjælpe vores kunder videre. Ring til os, hvis du mangler reservedele for at komme videre.

Vi servicerer også andet end Fendt! 
Vores kunder anvender en bred vifte af traktorer, mejetærskere, finsnittere og redskaber. Vi kan servicere det meste, for vores folk har en allround-uddannelse med i bagagen. På nogle værksteder er man af historiske årsager også specialister i andre brands. F.eks. har Askildrup-værkstedet stor erfaring med John-Deere, teamet i Holstebro er dygtige til Massey Ferguson, nogle er sprøjtespecialister osv.

Ring endelig, hvis du har behov for hjælp til at komme videre!

 

 


Førerhuset får et frisk pust med et nyt, originalt Fendt sædebetræk. Du forlænger samtidigt sædets levetid og får et bedre arbejdsmiljø.

Mere komfort betyder mindre træthed, øget produktivitet og fortjeneste. En af de vigtigste faktorer for din komfort er dit sæde. De originale sædebetræk fra AGCO Parts er skræddersyede til Fendt sæder og passer derfor perfekt. De kommer i en kvalitet, der er din Fendt værdig, og hjælper dig til at holde din maskine original.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det rigtige sædebetræk 

AGCO Parts originale brændstoffiltre er tilpasset din Fendt og dens motor, hvilket giver det bedste flow og længste levetid. Vi har fokuseret på tre hovedpunkter:

  • Leverer fuld performance – op i mod dobbelt så lang levetid som uoriginale filtre
  • Sikrer optimal filtrering af uønskede partikler og er langt mere effektfulde end uoriginale filtre
  • Er konstrueret efter din maskines specifikationer og mindsker unødig slidtage på motorens øvrige brændstofsystem

Tal med TBS om at gøre din maskine klar til en krævende sæson, eller læs mere om originale filtre fra AGCO Parts.

Læs mere om fordelene ved originale brændstoffiltre

Originale oliefiltre - AGRO Parts

  • Stort overfladeareal
  • Stabil overtryksventil
  • Formstabil lækageventil

 

 

Book et serviceeftersyn allerede i dag –så er du på vej til en god start på næste sæson. Rettidigt serviceeftersyn giver mange fordele:

• Sikrer mere effektivt og pålideligt udstyr med reduceret risiko for driftsstop
• Overholdte serviceintervaller sikrer højere gensalgsværdi
• Du undgår kortsigtede løsninger, der kan blive dyre på langt sigt
• Du får originale dele med de nyeste specifikationer
• Reservedelene er dækket af 1 års reklamationsret

Læs mere