Sig ordet ”STIGA” og alle med grønne fingre og jord under neglene nikker anerkendende. STIGA har nemlig lige siden opstarten i 1934 udviklet og produceret kvalitetsmaskiner til både private og professionelle brugere.

Hos os i Askildrup har vi de senere år oplevet stor efterspørgsel efter de store STIGA Park plæneklipper og de STIGA’s driftssikre plænerobotter. De repræsenterer to meget forskellige metoder til at løse opgaverne, men har flere ting til fælles – driftssikkerhed, brugervenlig betjening og høj kvalitet.

STIGA’s produktprogram af plæneklippere og parkmaskiner er bredt, så du kan få din STIGA som ”walk behind”, rider, havetraktor, frontmonteret redskabsbærer eller zero-turn. Der er så mange muligheder, at det største problem ved at købe en STIGA, er at vælge model. Det hjælper vi dig med, så er du i tvivl, er det altid en god ide at kigge ind i butikken i Askildrup. Vores team ved, hvad de taler om!

 

Find inspiration på STIGA

Der er ikke noget så flot som en nyslået græsplæne! Og hvis det ikke kræver sved på panden at få den, er det helt perfekt. STIGA Autoclip plænerobotter er designede, så knive af høj kvalitet, batterier med stor kapacitet og en intuitiv app til kontrol af robotten sikrer dig velplejede plæner med minimal indsats.

Kig ind, hvis du vil have en grundig gennemgang af muligheder og begrænsninger i teknikken.

Ydereligere Information