fendt logo stor1DIN LOKALE FENDT FORHANDLER

Fendt 1100 MT

Fendt 1100 MT

Højdepunkter

1

                       

Tænk STORT.
Tænk Fendt 1100 MT.

Fendt 1100 MT er udviklet på grundlag af mange års erfaring, konsekvent videreudvikling og et vedvarende ønske om at hjælpe landmænd og entreprenører i hele verden med at opnå maksimal effektivitet og ydeevne. Med sin 12-cylindrede AGCO Power motor og innovative drivteknologi sætter den nye standarder inden for kraftoverførsel, og så er den endda fuldt trafiksikker.

  1149 MT 1154 MT 1159 MT 1165 MT
kW/hk 336/457 365/496 403/548 440/598

Nominel effekt ECE R 120

2

Non-stop sikkerhed og service.

3

Hvordan skiller Fendts Services sig ud?

For os betyder service viden om og forståelse af dit arbejde, så vi kan opfylde dine behov for driftssikkerhed og sikkerhed og handle ud fra dine økonomiske interesser. Vi står ved vores produkter, og vi har udviklet dem til de højeste krav og lang tids brug. Vores service fungerer som et partnerskab i dit arbejde. For bæltetraktorer betyder en omfattende garantiudvidelse fra producenten komplet omkostningsstyring og planlægningspålidelighed. For bæltetraktorer betyder fleksible løbetider og langsigtede takster (med eller uden omkostningsdeling) fuld dækning (undtagen slitage) i de første 8 år eller de første 10.000 driftstimer.

Hvor bliver Fendts bæltetraktorer udviklet og produceret?

Fendts bæltetraktorer bliver produceret i Jackson, Minnesota (USA) på vores globale kompetencecenter for bæltetraktorer og larvefødder. Her gennemgår traktorerne en række intensive tests, før de forlader fabrikken, så de kan yde deres bedste hos dig. Regelmæssig certificering i henhold til ISOstandarder bekræfter den høje kvalitet af hele produktionsprocessen inden levering.

Næste skridt mod din Fendt Fendt 1100 MT

4

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik