fendt logo stor1DIN LOKALE FENDT FORHANDLER

Fendt 300

Fendt 300 Vario

Højdepunkter

1

                       

Ny Fendt 300 Vario. Ja.

Siden 1980 har 300-serien kombineret generationers erfaring med de højeste krav til kvalitet og præstation. Derfor siger vi ja. Fordi Fendt 300 Vario har alt, hvad du behøver. Se selv, og sig ja til denne kompakte universaltraktor.

  kW hk
Fendt 310   Vario 74 100
Fendt 311   Vario 83 113
Fendt 312   Vario 90 123
Fendt 313   Vario 97 133

Nominel effekt ECE R 120

Fendt 300 Vario. Den helt rigtige.

2

De af jer, der allerede kender den manøvredygtige traktor, ved, hvor meget den kan klare. Uanset om det er på græs, i marken, ved transport eller til kommunalt arbejde, tilbyder Fendt 300 Vario endnu mere komfort, flere funktioner og effektiv teknologi, og den er din pålidelige partner til dine daglige arbejdsudfordringer.

Testet

Sig ja!

3

Fendt 300 Vario tilbyder de rette funktioner til enhver opgave. Vælg den optimale løsning for dig blandt Power-, Profi- og ProfiPlus-varianterne. Fendt 300 Vario Power-modellerne giver dig de ideelle funktioner til øget alsidighed ved arbejde på græs, til agerbrug, transport, kultivering, specialafgrøder samt kommunalt arbejde. Den udmærker sig som landbrugstraktor. Dens robusthed og holdbarhed er overbevisende. Fendt 300
Vario Profi giver dig lige det ekstra i komfort og funktionalitet, som du behøver til dine specifikke opgaver og til at gøre dit daglige arbejde nemmere.

Alsidighed

En kombination af fleksibilitet og effektivitet.

Med Fendt 300 Vario Profi får du en kompakt traktor, der gør det daglige arbejde fleksibelt og effektivt.

Teknik

4

 • Kraftfuld motor på 4,4 l
 • VisioPlus-kabine giver optimalt udsyn og mere plads
 • Pumpe til 100 l giver øget effekt ved lavere hastigheder
 • Fendt CargoProfi-frontlæsser med intelligente funktioner
 • Enkel betjening med VarioCenter med Varioterminal 7'' og en omfattende serie af VarioGuide-funktioner.
 • Elektriske glideventiler med timer og flowkontrol
 • LED arbejdslygter
 • Multifunktionsjoystick giver 10 programmerbare taster til betjening af ISOBUS-redskaber, herunder styring ved hjælp af Variotronic-foragerautomatikken
 • En transporthastighed på 40 km/t ved reduceret motorhastighed (1700 omdr./min.)
 • Stor nyttelast på over 3,5 ton
 • Selvnivellerende forakselaffjedring med langsgående ophæng giver optimal kørekomfort
 • Styrevinkel og hastighedsstyret automatisk firehjulstræk og aktivering af differentialspærre
 • Accelereret VarioActive-styring giver optimal manøvredygtighed

Perfekt udsyn til alle sider: Fendts betjeningskoncept

5

Gennemtænkt til mindste detalje, men altid med tanke på helheden – med Fendts traktorer oplever du intuitiv betjening og funktionalitet på alle maskiner. Betjeningselementerne, som består af Varioterminalen, joysticket, krydsgrebet, vippekontakterne og membrantastaturet, er nemme at overskue på Variocenteret.

Variotronic & Services

Priser

6

"Tractor de Espana 2016" på FIMA

Fendt 313 blev valgt som "Tractor of the Year 2016" i Spanien. Traktoren overbeviste juryen, der bestod af 10 tekniske eksperter, med sine nye Tier 4 final-emissioner, ekstra tekniske funktioner og Fendt VisioPlus-kabinen.

7

"Machine of the Year" på SIMA i Paris

Nitten tekniske journalister fra otte europæiske lande uddelte priser til det bedste, nye landbrugsmaskineri i 17 kategorier. Fendt 300 Vario scorede points hos den internationale jury af eksperter i kategorien "Traktorer under 150 hk". "Den nye 300 overbeviste os alle. Denne maskine kan ikke sammenlignes med den tidligere model, hvad angår dens konstruktion og teknologi," sagde Dieter Dänzer, chefredaktør for fagmagasinet AGRARTEKNIK, om traktorens innovationer. "Med frontliftstyring med aflastende regulering, elektriske ventiler og den nye, store kabine giver 300 Vario landmænd mange nye tekniske innovationer i denne mellemklasse. Egentlig fortjener den et nyt navn," spøgte landbrugsjournalisten.

Næste skridt mod din Fendt 300 Vario

8

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik