fendt logo stor1DIN LOKALE FENDT FORHANDLER

Fendt 800

  1                   

Overlegen. Til mindste detalje

Den nye Fendt 800 Vario er den populære stortraktor, der vinder med sin kompakthed, fleksibilitet og ydeevne.Med op til 287 hk er den ikke bare effektiv i marken, men også fremragende til transportarbejde. Den er også fremragende ned til mindste detalje med intelligente og effektive teknologier til forbedring af ydeevnen, f.eks. dæktryksreguleringssystemet VarioGrip, automatisk styresystem og meget andet.

  kW hk
Fendt 822 Vario 166 226
Fendt 824 Vario 181 246
Fendt 826 Vario 195 265
Fendt 828 Vario 211 287

Nominel effekt ECE R120

Fendt 828 Vario i DLG Powermix

2

 

248 g/kWh og kun 14,1 g/kWh AdBlue*

Samlet set endda bedre end 246 g/kWh (+22.5 g/kWh DEF) på IIIB-maskinen – og mere end 15 % mindre end gennemsnittet!*

* Resultater for Fendt 828 Vario i henhold til DLG PowerMix i profi (12/2014)Fendt 828 Vario i marken

Testet

3

 

Integreret dæktryksreguleringssystem - Fendt VarioGrip

Optimalt dæktryk leverer klare fordele, da det sparer op til 8 % brændstof og øger arealdækningen med op til 8 % ifølge uafhængige undersøgelser.* Trækkraft kan også øges med op til 10 %,* jordpakning reduceres, og udbyttetabet forhindres derfor effektivt. Ved kørsel på vej sikrer et højere dæktryk en mere stabil kørsel, samtidig med at rullemodstanden mindskes, hvilket reducerer brændstofforbruget og sliddet på dækkene. VarioGrip kan også betjenes automatisk via VariotronicTIforagerautomatikken.

*South Westphalia University of Applied Sciences, Agriculture Soest

VarioGrip

Fremragende hastighed. Ubesværet.

4

 

Store landbrug, der er på udkig efter fleksible løsninger til mark- og transportarbejde, vælger helt klart Fendt 800 Vario. I Vesteuropa er næsten hver tredje traktor med 200 hk eller mere en Fendt Vario. Ingen anden producent har en så stærk position i dette effektområde.Og det er ikke noget tilfælde, for Fendt tilbyder professionelle totalløsninger til professionelle kunder.

Teknik

Effektivitet i bevægelse

Hastighed er afgørende for transportarbejde – og det er lige, hvad den nye Fendt 800 Vario kan tilbyde med en tophastighed på 60 km/t.(40 km/t i DK) Dynamisk, hurtigt reagerende og enkelt design – fantastisk på landevejen og i marken.

5

 

Integreret dæktryksreguleringssystem Fendt VarioGrip

TMS med automatisk spidsbelastningsregulering 2.0

Meget let traktor med en egenvægt på 9,5 t og en samlet tilladt totalvægt på op til 16 t

Høj nyttelast på op til 6,5 t

x5-kabine med 3,5 m3 udsyn og en panoramaforrude

VariableRateControl (VRC) til præcisionsdyrkning

Automatisk SectionControl

Automatisk rengøring af køleren med reversibel ventilator

LED-belysningskoncept til køre- og arbejdslygter

Ekstra ventiler med udskiftelige (FFC) patroner og op til 170 l/min maksimal strømning

Alsidighed

Effektiv fra traktor til maskinpark

6

 

Din maskinparks styrke optimeres, så snart maskinerne forbindes effektivt med hinanden. De nyeste grænseflader og softwareløsninger gør det muligt at hente maskindata uanset placeringen, og dermed reduceres reaktionstiden. Med et tryk på en knap kan du optimere hele din maskinparks reaktions- og driftstid.

 

7

 

 

 

 

 

8

9

Bedst i test Variotronic

8

"Det er lykkedes Fendt at montere en lang række overskuelige funktioner i armlænet. Monitoren sætter nye standarder med sin menunavigering", Topagrar traktorsammenligning "Operating Concepts" 01/2011, testet på en 828 Vario.

Bedst i test Variotronic

"Det er lykkedes Fendt at montere en lang række overskuelige funktioner i armlænet. Monitoren sætter nye standarder med sin menunavigering", Topagrar traktorsammenligning "Operating Concepts" 01/2011, testet på en 828 Vario.

9

Sølvmedalje for frontliften med aflastningsregulering

Frontliften med aflastningsregulering fik en sølvmedaljer ved Agritechnica 2011. Begrundelsen for prisen er, at "lejetrykket for redskaber, der følger jorden tæt (f.eks. bioklipper, slåmaskine eller sneplov), kan justeres fra førersædet ved hjælp af terminalen. En positionssensor på frontliften registrerer ujævnheder i terrænet øjeblikkeligt og tilpasser automatisk aflastningstrykket. Redskabet følger dynamisk de skiftende terrænkonturer og holder et konstant lejetryk."

7

Sølvmedalje til VarioGrip

På Agritechnica 2009 fik dæktryksreguleringssystemet VarioGrip sølvmedaljen.

11

 Fendt 800 Vario

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik