fendt logo stor1DIN LOKALE FENDT FORHANDLER

Fendt L-serie

Fendt L-Serie

Højdepunkter

1

                       

Høst enkelt og effektivt

Med L-serien tilbyder vi dig den perfekte mejetærsker til din gård. Den udmærker sig ved maksimal komfort, den bedste præstation, driftssikkerhed og fleksible anvendelsesmuligheder. Nyt i denne klasse er den komfortable Prolinekabine med dens enestående brugergrænseflade, Fendt Variotronic.

5255 L 243 hk 179 kW
5255 L MCS 243 hk 179 kW
6275 L 306 hk* 225 kW*
6275 L MCS 306 hk* 225 kW*

* Maks. effekt inkl. boost.

360° virtuel tur - Fabrikken i Breganze

2

Produktion af Fendt mejetærskerne

Alle Fendts mellemstørrelses mejetærskere både hybridmodeller og modeller med 8 halmrystere i det højere hk-segment, der distribueres i Europa, produceres på fabrikken i Breganze, Italien. Den ultramoderne fabrik dækker 220.000 m2 og beskæftiger mere end 400 ansatte.

3

Effektivitet og økonomi

 

Vores mål er at give dig mere succes ved at tilbyde dig højeffektive og økonomiske produkter. I den forbindelse er det afgørende at holde brændstofforbruget så lavt som muligt, og her er vores mejetærskere meget overbevisende.

Fremragende kvalitet ved drift og arbejde

Vores mejetærskere er perfekt udtænkt, fra skærebordet til halmsnitteren. Altid med øje for exceptionel kvalitet ved drift og arbejde. Som noget helt nyt har vi udstyret L-serien med vores prisbelønnede Fendt Variotronic – bare et enkelt eksempel på, hvordan Fendts innovative styrke også findes i vores høstprodukter.

Førsteklasses håndværk

Kravet om høje kvalitetsstandarder er en af de vigtigste grundpiller i vores European Centre of Excellence for Harvesting i Breganze. Vi nøjes ikke med at overholde alle ISO standarder. Vores mejetærskere gennemgår adskillige andre intensive test, før de forlader fabrikken, så de kan yde maksimalt på din bedrift.

Altid klar til drift

For at sikre høj driftskapacitet, selv i vanskelige afgrøder, anvender vi holdbare og slidstærke materialer. Dette er bare én af grundene til, at vores L-serie vil hjælpe dig med at høste langt ud i fremtiden.

Smart design

Optimal afkøling – hurtig vedligeholdelse

Kølerenheden sikrer en pålidelig afkøling af motor, hydraulik og klimaanlæg. Luftindtagsfilteret på kølerenheden holder systemet rent – selv under meget støvede betingelser. Ved rengøring skal du bare løfte indtagsfilteret. Platformen giver dig sikker adgang.

Intelligent placeret

Der er meget let adgang til de få smøresteder, hvilket gør vedligeholdelsen hurtig og nem. Motorens luftfilter samt tankene og påfyldningsstudserne til de forskellige væsker er også optimalt placeret. Store sidelemme giver let adgang til maskinens komponenter til daglig vedligeholdelse eller en hurtig kontrol.

Pålidelighed og holdbarhed

Hver komponent er designet til maksimal holdbarhed og lang levetid. Især er de komponenter, der er i direkte kontakt med afgrøden, blevet styrket, og de er lavet af slidstærke materialer.

4

Masser af plads i motorrummet

5

Smøringsmanifold

6

Fyld brændstof på

7

Tjek påfyldningsmængderne

8

Rengør luftfilteret

9

Optimal adgang via de store, helstøbte sidepaneler

10

Instillinger for halmsnitter

11

Afmontering af soldene

12

MCS Plus indstillinger

Næste trin til din Fendt L-serie

13

Fendt L-serie

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik